Coaching, sparring og supervision

Coaching, sparring og supervision

Effektfuld ledelse  af livet i organisationer

Samtaler med fokus på liv og ledelse

Individuelt eller i grupper

                                                                       

LEDERCOACHING

Er du nysgerrig på hvordan du skaber øget robusthed i dit team? Har du som leder oplevelser af indimellem at være ude af dig selv, stresset eller klemt mellem mere eller mindre uklare forventninger? Måske skaber forandringer problemer i dit team? Har du svært ved at finde ud af hvordan du skal håndtere din egen eller en medarbejders stress? Eller skal du finde din vej som leder på en ny arbejdsplads?


INDIVIDUEL AFKLARING

Måske har du noget andet, som kan være en god ide at sparre med en ekstern samtalepartner om - eller måske arbejde med gennem et coachingforløb. Jeg har særlig erfaring med karrieafklaring og personlig afklaring. Det kan være klassisk karrieresparring eller som mere eksistentielle samtaler om valg i livet.


GRUPPESUPERVISION ELLER COACHING

Måske mangler teamet en fælles retning eller forståelse af hinanden - og har brug for hjælp til styrede diaologer om livet i livet. Jeg tilbyder også supervision til teams der arbejder med mennesker, og har brug for supervision på faglige eller personlige problemstillinger i arbejdet.


Jeg har mange års erfaring med individuelle samtaler og supervision i grupper. Jeg arbejder pragmatisk afsæt i dine personlige behov som leder. Teoretisk vil du både måde elementer fra narrativt, kognitivt, systemisk og positiv psykologisk perspektiv. Jeg er som samtalepartner nærværende, udfordrende, generøs og løsningsfokuseret.


Kontakt mig hvis du vil høre mere om mig som samtalepartner eller ønsker et tilbud på et forløb info@lederskabliv.dkVær også opmærksom på

Det HELT personlige lederskab


Du kan læse mere om forløbet her LederskabLiv

CVR 33635370


Tlf. 51927870

info@lederskabliv.dk

Copyright C All Rights Reserved